LAATSTE NIEUWS

Smits en Van den Hoogen: een recordtijd aan de top
De 25ste, 29ste, de 30ste, 32ste schreven ze al op hun naam. Daar voegden Bastian van den Hoogen en Camiel Smits op dinsdag 5 maart 2019 ook de 34ste Kuukse elfkroegetocht aan toe.
Zatte Zoef: onze eigen smaakmaker!
Op dinsdag 5 maart kunnen de bezoekers van de enige echte kroegentocht van Nederland kennismaken met Zatte Zoef, een volledig nieuw ‘shotje’ met 11 min 1% alcohol.
Kansas topfavoriet bijzonder deelnemersveld
Het duo van Café-Tapperij Kansas heeft inmiddels vier stenen in de Muur van Toebes en is dinsdag de topfavoriet van een bijzonder deelnemersveld.
De ultieme beproeving: Expeditie Kuuk!
De commissie Kuukse elfkroegetocht daagt de deelnemers tijdens de 34ste editie uit om deze pittige uitdaging (opnieuw of voor het eerst) aan te gaan. Expeditie Kuuk is niet voor watjes.
Benut je talent: schrijf je in voor de wedstrijd!
Elk jaar is tijdens de Kuukse elfkroegetocht de wedstrijd een belangrijk onderdeel. In totaal 33 duo’s gaan op rolschaatsen en elkaar verbonden op hoog tempo langs de elf kroegen.
We zijn weer begonnen
De Commmissie Kuukse elfkroegetocht heeft de eerste vergaderingen er al weer op zitten. Op naar een nieuwe, prachtige editie!
Verkerk Verhuur wint meest spannende editie ooit
Dankzij een recordtijd op de Muur van Toebes wonnen Joris Verkerk en Robert Verkerk van Verkerk Verhuur de 33ste Kuukse elfkroegetocht, en werden ze onderdeel van het bijzondere rijtje meervoudig winnaars.

F33sten van record naar record!
Oprichter Erik van de Ven sprak met trillende stem de historische woorden: dit was het grootste feest in 33 jaar Kuukse elfkroegetocht.
Je kunt er nog bij zijn!
Heb je afgewacht op het mooie weer, een tegenvallende carnavalsmaandag gehad of een leuke date aan de haak geslagen die graag met je meegaat dan heb je geluk: je kunt namelijk op dinsdag nog gewoon (online) stempelkaarten kopen.

Gaan Van den Hoogen en Smits voor evenaring van het record?
Jorn van Kampen en Frank van Hulst. Dit illustere duo won aan het begin van dit millennium de wedstrijdtocht liefst vijf maal. Een record dat tijdens de 33ste editie voor het eerst geëvenaard kan worden.
TOT
VOLGEND
JAAR!

#KUUKSE11
LAATSTE
TWIETS
 
Samensmelting ❤️! #trots #doorzetters #kuukse11 https://t.co/4OsvGeEFyD
Een nieuwe mijlpaal, ons eigen drankje: Zatte Zoef! #kuukse11 #carnaval #shotje https://t.co/8s3UQVbuO2
RT @alei55: Joris Verkerk wint proloog Elfkroegetocht. Volgers komen nu binnen @cuijksweekblad @elfkroegetocht https://t.co/DuLNhnnaMQ
Durf jij deze ultieme proef aan? Kom dan naar de 34ste Kuukse elfkroegetocht! 🍍🌴🥥🎉 Bekijk nu de video-trailer door… https://t.co/6MS7kwfekv
Benut je talent en schrijf je in voor de wedstrijd van de Kuukse elfkroegetocht! #kuukse11 #rolschaatsen #diehards https://t.co/KgdGXwGItE
MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR