LAATSTE NIEUWS

Weergaloze Smits en Van den Hoogen op weg naar onsterfelijkheid
Bastian van den Hoogen en Camiel Smits van Café-Tapperij Kansas stegen dinsdag tijdens hun afscheidstournee langs de elf Kuukse stempelkroegen boven zichzelf uit.
Jullie waren weergaloos!
Eén buitje, precies zoals beschermheer Piet Paulusma ons had voorspeld. Maar voor de rest regende het tijdens de 32ste Kuukse elfkroegetocht alleen maar meters bier. Het weer was prima. Het was weer prima!
Welk weertype ben jij?
We verwachten veel verschillende weertypes in het centrum van Cuijk. Maar dat je carnavalsoutfit aan het thema is aangepast is niet het belangrijkste.
Wie verslaan favorieten Verkerk en Verkerk?
Gaat het Thomas van Alem en Stan Dievelaar van Café de Kwast lukken om tijdens de 32ste Kuukse elfkroegetocht eindelijk hun eerste steen in de Muur van Toebes te pakken?
Haal alsnog je onderscheiding van vorig jaar!
Wiens onderscheiding aan de stempelkaart van vorig jaar nog ontbreekt, kan die op carnavalsdinsdag alsnog ophalen bij de grote ‘podiumbus’ op het Louis Jansenplein.
Unieke ervaring voor slechts 11 euro
Beschermheer Piet Paulusma heeft ons persoonlijk laten weten dat het tijdens de Kuukse elfkroegetocht met het weer wel goed komt en ook de online-voorspellingen zien er inmiddels goed uit (11 graden!).
Munten halen weer fluitje van een cent
Binnenkomen, munten halen en snel op weg voor die eerste stempel op je kaart: het wordt tijdens de 32ste Kuukse elfkroegetocht weer een fluitje van een cent.
Proloog prooi voor Verkerk en Verkerk
Waar zou de commissie Kuukse elfkroegetocht zijn zonder creatieve geesten als Titus Peters? Zaterdagavond kreeg de onthulling van de door hem gerealiseerde ovale plaquette in de Muur van Toebes zelfs de mannen van het Oud-Rijderslegioen stil.
Uur van Toebes: ook onthulling ‘ovale plaquette’
Tijdens het Uur van Toebes, komende zaterdag 28 januari vanuit Feestcafé Taurus, onthullen we een bijzondere ovale plaquette in de Muur van Toebes.
Piet Paulusma beschermheer 'weergaloze' editie
We zijn niet over één nacht ijs gegaan en daarom duurde het allemaal wat langer dan dat jullie van ons gewend zijn. Maar, de 32ste Kuukse elfkroegetocht wordt Weergaloos!
LAATSTE
TWIETS
 
Beschermheer Piet zag dat het weer goed was.. wat een editie, jullie waren weergaloos! https://t.co/E66fs52UQ7
RT @TheDirtyDaddies: Een plein vol diehards tijdens de Kuukse elfkroegetocht. Wát een gekte en wat een energie na VIJF (!) dagen gas geven!…
RT @dgmaasland: Piet Paulusma 'ambassadeur' van de Elfkroegetocht https://t.co/7tBvvfwPEy #nieuws #DG https://t.co/k84ViA83zx
Ook namens beschermheer Piet Paulusma: bedankt voor een weergaloze 32e editie! De eerste beelden vanavond op SBS6!
Winnaars van de 32ste Kuukse elfkroegetocht: Bastian van den Hoogen en Camiel Smits van Café-Tapperij Kansas! https://t.co/AstJl9qEqP
MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR