LAATSTE NIEUWS

We zijn weer begonnen
De Commmissie Kuukse elfkroegetocht heeft de eerste vergaderingen er al weer op zitten. Op naar een nieuwe, prachtige editie!
Verkerk Verhuur wint meest spannende editie ooit
Dankzij een recordtijd op de Muur van Toebes wonnen Joris Verkerk en Robert Verkerk van Verkerk Verhuur de 33ste Kuukse elfkroegetocht, en werden ze onderdeel van het bijzondere rijtje meervoudig winnaars.

F33sten van record naar record!
Oprichter Erik van de Ven sprak met trillende stem de historische woorden: dit was het grootste feest in 33 jaar Kuukse elfkroegetocht.
Je kunt er nog bij zijn!
Heb je afgewacht op het mooie weer, een tegenvallende carnavalsmaandag gehad of een leuke date aan de haak geslagen die graag met je meegaat dan heb je geluk: je kunt namelijk op dinsdag nog gewoon (online) stempelkaarten kopen.

Gaan Van den Hoogen en Smits voor evenaring van het record?
Jorn van Kampen en Frank van Hulst. Dit illustere duo won aan het begin van dit millennium de wedstrijdtocht liefst vijf maal. Een record dat tijdens de 33ste editie voor het eerst geëvenaard kan worden.
Jaa....Lamme Frans en Snollebollekes!
We pakken uit in het jubileumjaar en halen de twee beste carnavalsartiesten van het land naar Cuijk: Lamme Frans én Snollebollekes. Maximaal F33STEN dus!
Uur van Toebes: mooie strijd, mooi f33st
Een mooie speech, swingend op de dansvloer en een fanatieke rol bij het leggen van de winnaarssteen in de Muur van Toebes. Eigenlijk weet je het al van te voren: als de mannen van het ORL aanwezig zijn, dan wordt het een goede avond.
F33STEN! (...als b33sten)
De Kuukse elfkroegetocht. Het grootste regionale carnavalsfeest, en dat als sinds 1986. Dit jaar is de 33ste editie, ons derde ‘lustrum’. Een reden om maximaal te F33STEN!

Uur van Toebes: meer dan alleen start stempelkaartverkoop
Waar de online verkoop voor de 33ste Kuukse elfkroegetocht eind november al van start ging, is het Uur van Toebes ook tijdens deze jubileum-editie weer het startpunt voor de uitgifte van de stempelkaarten in de elf stempelkroegen.
Vroege Vogels opgelet!
Voor het eerst in de geschiedenis van de elfkroegetocht kunnen de stempelkaarten van deze editie al voor de jaarwisseling worden besteld, tegen dezelfde prijs (11 euro) als voorgaande jaren (exclusief servicekosten).
ZET IN JE AGENDA:
34STE EDITIE
5 MAART 2019
LAATSTE
TWIETS
 
Winnaars van de 33ste Kuukse elfkroegetocht: Joris en Robert Verkerk van Verkerk Verhuur! #kuukse11 https://t.co/6QL3gOzAVX
Het f33st kan beginnen! #kuukse11 https://t.co/bfzJ3MmOgy
🏆⛸️⏱️Wie wordt de winnaar van de 33ste Kuukse elfkroegetocht? De favorieten: https://t.co/yr6DAWB6uE #kuukse11 #rolschaatsen #carnaval
Tip: luister (of kijk) tussen twaalf en één naar @omroepbrabant. Kan zo maar eens over de 33ste Kuukse elfkroegetoc… https://t.co/0ijBmUYZfA
🚛🚉🎺... Ons eerste grote podium keert tijdens het jubileum terug op het parcours, prachtig opgeknapt door de mannen… https://t.co/eDUkmySgIj
MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR