WEDEROM EXTRA TREINEN VAN EN NAAR KUUKDit jaar zet Veolia wederom extra en extra lange treinen in op carnavalsdinsdag. Net als elk jaar reizen veel mensen naar het Kuukse feest veilig per trein. Heen nog fris en fruitig, terug tevreden en hopelijk met volle stempelkaart.

"We zijn blij een steentje kunnen bijdragen", aldus een woordvoerder van Veolia. "Voor feesten als de Kuukse elfkroegetocht is de trein een uitstekend en vooral veilig vervoermiddel".

Vanaf ongeveer 11:00 rijden er 4 treinen per uur (normaal maar 2) tussen Nijmegen en Cuijk om alle aspirant feestvierders te vervoeren. Deze treinen zijn ook nog eens verlengd, waardoor de capaciteit fors wordt uitgebreid.

Vanaf 16:00uur wordt deze zelfde capaciteit in omgekeerde richting ingezet om alle mensen weer veilig naar huis te brengen.

Om te zorgen dat er geen onveilige situaties ontstaan op het perron, is er ook dit jaar controle voordat je het perron op gaat. Regel dus tijdig een geldig vervoersbewijs.

Alle details over de treintijden vind je hier.

dinsdag 8 maart 2011 0:00


TOT
VOLGEND
JAAR!

#KUUKSE11
LAATSTE
TWIETS
 
Samensmelting ❤️! #trots #doorzetters #kuukse11 https://t.co/4OsvGeEFyD
Een nieuwe mijlpaal, ons eigen drankje: Zatte Zoef! #kuukse11 #carnaval #shotje https://t.co/8s3UQVbuO2
RT @alei55: Joris Verkerk wint proloog Elfkroegetocht. Volgers komen nu binnen @cuijksweekblad @elfkroegetocht https://t.co/DuLNhnnaMQ
Durf jij deze ultieme proef aan? Kom dan naar de 34ste Kuukse elfkroegetocht! 🍍🌴🥥🎉 Bekijk nu de video-trailer door… https://t.co/6MS7kwfekv
Benut je talent en schrijf je in voor de wedstrijd van de Kuukse elfkroegetocht! #kuukse11 #rolschaatsen #diehards https://t.co/KgdGXwGItE
MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR