MAAK KENNIS MET ONZE ARTIESTEN!Feestm’ziek op carnavalsdinsdag. Maar wat houdt dat precies in? Van sommige artiesten hebben we al een filmpje laten zien, een uitgebreidere kennismaking met de artiesten van de 29ste Kuukse elfkroegetocht lees je hieronder. Dat wordt lastig plannen...

Bayermän
Oktoberfest in maart. En niet in München, maar tijdens de 29ste Kuukse elfkroegetocht. De ervaren muzikanten van de Duitse topband Bayermän weten hoe ze een feestje moeten bouwen met Duitse schlagers, meezingers, Alpenrock en Apres-ski. Puur Oktoberfest. Op het Frater-Jan Baptistplein, in een tent. Zoals het hoort!

30eurolive
De leden van coverband 30eurolive hebben een belangrijk motto: “We gaan niet naar huis voordat we de boel volledig plat hebben gespeeld”. Ze hoeven zich geen zorgen te maken: het wedstrijdpubliek op het Louis Jansenplein kennende is het al een gekkenhuis voordat deze topband überhaupt een noot heeft gespeeld. 30eurolive zal hier echter zonder problemen een schepje bovenop doen. En met een goed gevoel huiswaarts keren!

DJ Tomas en Jan Le Gitan
Ook in het oosten kunnen ze feesten. Helemaal als er Balkanbeats door de speakers galmen. DJ Tomas en Jan Le Gitan gaan het Kerkplein dinsdagmiddag kennis laten maken met deze geweldige volksmuziek. Daarbij zal het plein ongetwijfeld omgetoverd worden tot een grote dansende mensenmassa. Precies zoals het hoort tijdens de Kuukse elfkroegetocht!

Kees van Hondt
Culftiguur Kees van Hondt staat voor kwalitatief hoogstaande flauwekul voor de intelligente onbenul. Kees is bekend van festivals Lowlands en Sziget. Daar bracht de dj en entertainer het publiek in een roes van complete gekkigheid en puur feest. Dat gaat op carnavalsdinsdag ook gebeuren op het Louis Jansenplein, heeft hij beloofd. Tip: neem je opblaaskrokodil mee!

Session
Als Feestm’ziek het thema is, dan mag de grootste en beste feestband van Nederland natuurlijk niet ontbreken: Session, een stel geweldige artiesten met een groot repertoire van de meest uiteenlopende covers. Een repertoire dat ze zelf omschrijven als meeslepend, interactief, dansbaar, verleidelijk, trendy, maar vooral…. feest! Bijzijn is meemaken op podium Zuid!

Helemaal Hollands
‘Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!’ is de grootste hit van Helemaal Hollands. En ‘hier’ is tijdens de Kuukse elfkroegetocht natuurlijk het podium in de Maastraat. Daar zal het feestduo een groot aantal stampende Nederlandstalige nummers en medleys ten gehore brengen. Oftewel: meezingen en meespringen! Dat kan op hetzelfde podium overigens ook met Jettie Palettie en Raymond Leest!

BZB
BZB, voorheen de Band Zonder Banaan, heeft geen introductie nodig. Maakte de deelnemers op Facebook warm met hun versie van onze elfkroegetocht-tune. Die zullen ze tijdens hun optreden op het Kerkplein ongetwijfeld ten gehore brengen. Net als een groot deel van hun geweldige nummers. BZB treedt op aan het einde van de dag. Zorg dat je nog wat energie over hebt!

Crazy Cadillac
Er is geen enkele plek met zoveel historie in de Kuukse elfkroegetocht als Café/Tapperij Kansas, stempelkroeg van het eerste uur. De traditie druipt van de gevel van dit café. Waar carnaval nog karnaval is. En waar op dinsdag op het podium voor de buitenbar altijd plaats is voor rock’n roll. Dit jaar: Crazy Cadillac, de grootste partyband in dit genre.

Bennie Solo
Bennie Solo is nooit alleen. Al helemaal niet tijdens de Kuukse elfkroegetocht. Want dan krijgt het van eerdere edities bekende feestbeest assistentie van een echte Kuukse bekendheid, Paul van Schaijik. En van het publiek. De boel bij Podium-Noord wordt op stelten gezet. Dat doen Bennie en Paul door middel van een interactieve, knettergekke en wervelende show. Pas op: voor je het weet doe je mee!

Bekijk de timetable van de 29ste Kuukse elfkroegetocht hier, het volledige overzicht van het entertainment is hier te bekijken.

dinsdag 25 februari 2014 19:34


TOT
VOLGEND
JAAR!

#KUUKSE11
LAATSTE
TWIETS
 
Samensmelting ❤️! #trots #doorzetters #kuukse11 https://t.co/4OsvGeEFyD
Een nieuwe mijlpaal, ons eigen drankje: Zatte Zoef! #kuukse11 #carnaval #shotje https://t.co/8s3UQVbuO2
RT @alei55: Joris Verkerk wint proloog Elfkroegetocht. Volgers komen nu binnen @cuijksweekblad @elfkroegetocht https://t.co/DuLNhnnaMQ
Durf jij deze ultieme proef aan? Kom dan naar de 34ste Kuukse elfkroegetocht! 🍍🌴🥥🎉 Bekijk nu de video-trailer door… https://t.co/6MS7kwfekv
Benut je talent en schrijf je in voor de wedstrijd van de Kuukse elfkroegetocht! #kuukse11 #rolschaatsen #diehards https://t.co/KgdGXwGItE
MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR