WEDSTRIJD: MOOI STARTVELD EN BIJZONDERE COMMENTATORENDe weg naar eeuwige roem in Cuijk gaat langs elf kroegen. Komende dinsdag zullen 33 rolschaatsende wedstrijdteams zich weer storten op het loodzware parcours van de Kuukse elfkroegetocht. Die spannende race zal, na een succesvolle primeur vorige editie, opnieuw becommentarieerd worden vanaf meerdere podia.

De Commissie Kuukse elfkroegetocht is trots dat een aantal markante figuren uit de geschiedenis van het evenement het publiek op de hoogte gaat houden van de verrichtingen van de helden in wording. Zo zullen Theo Heiltjes (een van de oprichters) en Stan van den Hoogen (jarenlang voorzitter) het podium op het Kerkplein bemannen. Jorn van Kampen, zesvoudig (!) winnaar, zal samen met vaste spreekstalmeester Jos Kanters de microfoon en het startpistool op het hoofdpodium ter hande nemen.

Verder staat op Podium Zuid het ‘Kuukse icoon’ Paul van Schaijik, in de tent op het Frater-Jan Baptistplein commissieleden Paul Vreede en Michel Baudet en nemen notoire praters Mark Remeijnse en Jules Reijs de podia Noord en Kansas voor hun rekening.

Dit bijzondere gezelschap presentatoren zal ongetwijfeld een spannende wedstrijd gaan zien, want net als vorige editie is er weer een bijzonder sterk startveld. Daarbij zijn Camiel Smits en Bastian van den Hoogen van Café de Kansas topfavoriet. Dit duo won vorig jaar en ook al in 2010.

Smits en Van den Hoogen zullen het echter niet cadeau krijgen met de vaste podiumteams van Café de Kwast (Thomas van Alem en Stan Dievelaar) en Ut Word Wa / ORL (Richard van Geffen en Jeroen Kokke van ) aan de start. Ook Feestcafé De Taurus (Dennis Lieskamp en Koen Liefrink), Café D’n Dino (Stijn Witte en Niels Seuren) en Brasserie ‘t Zusje (oud-winnaars Maaren Tessers en Jeroen Sengers) behoren tot de kanshebbers. Terug van weggeweest: Marco Arts en Rowan van Maasacker, absolute outsiders voor het podium.

Het speculeren over wie de 30ste winnaarssteen in de Muur van Toebes gaan verdienen zal de komende dagen tijdens het ‘vrij drinken’ in de elf stempelkroegen ongetwijfeld een hoogtepunt bereiken. Dinsdag rond 13.31 uur weten we het!

donderdag 12 februari 2015 17:24


TOT
VOLGEND
JAAR!

#KUUKSE11
LAATSTE
TWIETS
 
Samensmelting ❤️! #trots #doorzetters #kuukse11 https://t.co/4OsvGeEFyD
Een nieuwe mijlpaal, ons eigen drankje: Zatte Zoef! #kuukse11 #carnaval #shotje https://t.co/8s3UQVbuO2
RT @alei55: Joris Verkerk wint proloog Elfkroegetocht. Volgers komen nu binnen @cuijksweekblad @elfkroegetocht https://t.co/DuLNhnnaMQ
Durf jij deze ultieme proef aan? Kom dan naar de 34ste Kuukse elfkroegetocht! 🍍🌴🥥🎉 Bekijk nu de video-trailer door… https://t.co/6MS7kwfekv
Benut je talent en schrijf je in voor de wedstrijd van de Kuukse elfkroegetocht! #kuukse11 #rolschaatsen #diehards https://t.co/KgdGXwGItE
MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR