JAA....LAMME FRANS EN SNOLLEBOLLEKES!We pakken uit in het jubileumjaar en halen de twee beste carnavalsartiesten van het land naar Cuijk: Lamme Frans én Snollebollekes. Maximaal F33STEN dus!

Snollebollekes is met zijn hits Links Rechts en Springen, nondeju! als geen ander in staat om massa’s feestvierders in beweging te krijgen en is op het laatste moment toegevoegd aan het programma op het grote Frater Jan Baptistplein. Dat Lamme Frans de hitlijsten bestormd met hits als Wakker met een biertje en Feest! zegt genoeg: deze rascarnavaller hoort op de 33ste Kuukse elfkroegetocht thuis en zal te zien zijn op het sfeervolle Kerkplein.

Maar er is natuurlijk veel meer te zien. Denk aan topbands als WC Experience, Piano en Co en Wir Sind Spitze!, vertegenwoordigers van het (moderne) levenslied als Stef Ekkel, Hazes-imitator Lesley Williams en rapper Def Rhymz. Daarnaast is er een hoog gehalte guilty pleasures met Rave van Fortuin, Timmy Tirol en een groot aantal speciaal geselecteerde feestdj’s. En vergeet ook de dweilorkesten op het Louis Jansenplein niet!

In totaal staan er op de 7 podia meer dan 22 topartiesten geboekt. Die zijn te bewonderen voor maar 11 euro entree. Er zijn festivals en concerten waar je minder waar voor je geld krijgt..!

Het volledige programma van de Kuukse elfkroegetocht is te hier te bekijken. Tickets zijn hier te bestellen, als ook verkrijgbaar in de stempelkroegen.

vrijdag 2 februari 2018 15:25


TOT
VOLGEND
JAAR!

#KUUKSE11
LAATSTE
TWIETS
 
Samensmelting ❤️! #trots #doorzetters #kuukse11 https://t.co/4OsvGeEFyD
Een nieuwe mijlpaal, ons eigen drankje: Zatte Zoef! #kuukse11 #carnaval #shotje https://t.co/8s3UQVbuO2
RT @alei55: Joris Verkerk wint proloog Elfkroegetocht. Volgers komen nu binnen @cuijksweekblad @elfkroegetocht https://t.co/DuLNhnnaMQ
Durf jij deze ultieme proef aan? Kom dan naar de 34ste Kuukse elfkroegetocht! 🍍🌴🥥🎉 Bekijk nu de video-trailer door… https://t.co/6MS7kwfekv
Benut je talent en schrijf je in voor de wedstrijd van de Kuukse elfkroegetocht! #kuukse11 #rolschaatsen #diehards https://t.co/KgdGXwGItE
MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR