WEDSTRIJDRIJDERS FEESTEN OOK MEE!Extra Extra Veel feest voor alle wedstrijddeelnemers van de 25ste Kuukse elfkroegetocht.

Het deelnemen aan de tocht der tochten vergt een gedegen voorbereiding van lichaam, materiaal maar ook van kennis. Daarom is vorig jaar een start gemaakt met het verplaatsen van de wedstrijdbriefing naar de zondag voor de carnaval. Op deze manier kan iedere wedstrijdrijder zich op de wedstrijddag zelf rustig voorbereiden op de start.
Natuurlijk wil je als wedstrijdrijder niets missen van het grootste carnavalsfeest uit de regio en nog even het “rondje” lopen.

Het wedstrijdprogramma is daarom aangepast om iedereen gelijke kansen te geven tijdens de wedstrijd. De proloog komt te vervallen en de start wordt naar voren gehaald.

Om 11.11 uur zullen de eerste deelnemers van de 25ste Kuukse elfkroegetocht 2010 worden weggeschoten door de Prins Theo V van de Nölers.
Met een tussenposen van enkele minuten zullen alle teams het parcours worden opgestuurd.

Om 13.11 uur zal vervolgens de prijsuitreiking zijn waarna het grootse buitenfeest echt van start kan gaan en is het parcours geheel vrij voor de duizenden recreanten uit de hele regio.

zondag 8 november 2009 0:00


TOT
VOLGEND
JAAR!

#KUUKSE11
LAATSTE
TWIETS
 
Samensmelting ❤️! #trots #doorzetters #kuukse11 https://t.co/4OsvGeEFyD
Een nieuwe mijlpaal, ons eigen drankje: Zatte Zoef! #kuukse11 #carnaval #shotje https://t.co/8s3UQVbuO2
RT @alei55: Joris Verkerk wint proloog Elfkroegetocht. Volgers komen nu binnen @cuijksweekblad @elfkroegetocht https://t.co/DuLNhnnaMQ
Durf jij deze ultieme proef aan? Kom dan naar de 34ste Kuukse elfkroegetocht! 🍍🌴🥥🎉 Bekijk nu de video-trailer door… https://t.co/6MS7kwfekv
Benut je talent en schrijf je in voor de wedstrijd van de Kuukse elfkroegetocht! #kuukse11 #rolschaatsen #diehards https://t.co/KgdGXwGItE
MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR