IEDEREEN EXTRA EXTRA VIP DUS XXVNu het nieuwe jaar weer is begonnen komt ook de start van de Kuukse elfkroegetocht steeds dichterbij. Dinsdag 16 februari is het zover. Op de ijsbaan zijn al diverse wedstrijdrijders gesignaleerd, druk aan het trainen op het korte bochtenwerk.

Ook de commissie is inmiddels weer uit de zomerslaap en draait op volle toeren. “Iedereen is een VIP “ is het credo van voorzittersduo. De Kroegetocht wordt alsmaar groter. “We moeten onze gasten nog beter verzorgen en voor elk wat wils bieden” aldus de voorzitters.

De commissie is hiermee aan de slag gegaan en heeft dit als volgt vertaald; eXtra eXtra Veel ruimte, het parcours is wederom groter gemaakt zodat er voldoende ruimte is voor iedereen; net als vorig jaar wordt er een extra plein toegevoegd om het als maar groter wordende bezoekersaantal te kunnen huisvesten. Ieder plein heeft z’n eigen muziekstijl, van dance tot de klassieke carnavals krakers en dit jaar voor het eerst duitse Schlager!. Dit betekent dus eXtra eXtra Veel entertainment, meer artiesten dan ooit te voren.

De wedstrijd begint eXtra, eXtra Vroeg, wedstrijdrijders en recreanten zullen elkaar minder voor de voeten “rijden”, eXtra eXtra Veel toiletten; het aantal plaszuilen maar zeker ook het aantal damestoiletten is flink opgeschroefd. Iedereen kan zich op deze manier een beetje VIP voelen.

Er zijn echter 11 bezoekers die zich tijdens de 25e Kuukse Elfkroegetocht eXtra eXtra eXtra Vip mogen voelen. Francois Werts is de winnaar van de filmwedstrijd ‘Niet te filmen’ geworden. Kijk hier om het filmpje nog een te bekijken. Francois zal, samen met 10 vrienden, dinsdag 16 februari gast zijn en gebruik mogen maken van een geheel verzorgd Kroegetocht arrangement. Deze eXtra eXtra eXtra Vip gasten zullen volledig in de watten gelegd worden en een Kroegetocht meemaken als nooit tevoren.

woensdag 6 januari 2010 0:00


TOT
VOLGEND
JAAR!

#KUUKSE11
LAATSTE
TWIETS
 
Samensmelting ❤️! #trots #doorzetters #kuukse11 https://t.co/4OsvGeEFyD
Een nieuwe mijlpaal, ons eigen drankje: Zatte Zoef! #kuukse11 #carnaval #shotje https://t.co/8s3UQVbuO2
RT @alei55: Joris Verkerk wint proloog Elfkroegetocht. Volgers komen nu binnen @cuijksweekblad @elfkroegetocht https://t.co/DuLNhnnaMQ
Durf jij deze ultieme proef aan? Kom dan naar de 34ste Kuukse elfkroegetocht! 🍍🌴🥥🎉 Bekijk nu de video-trailer door… https://t.co/6MS7kwfekv
Benut je talent en schrijf je in voor de wedstrijd van de Kuukse elfkroegetocht! #kuukse11 #rolschaatsen #diehards https://t.co/KgdGXwGItE
MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR