XXV TIJDENS DE KROEGETOCHT = EXTRA EXTRA VIERKANTE METERSDat de Kuukse elfkroegetocht elk jaar weer in populariteit stijgt, bleek vorig jaar wel weer. Het toevoegen van het Louis Jansenplein bleek een fantastische greep naar extra ruimte en nog meer entertainment. Het plein was dan ook volledig gevuld met dolenthousiaste kroegetochtgangers. Ook dit jaar worden er als aanvulling op het thema XXV, weer eXtra eXtra Vierkante meters toegevoegd: het pleintje achter de Schouwburg, wordt omgedoopt tot Fr. J. Baptistplein. De liefhebbers van het Schlagergenre zullen daar goed tot hun recht komen mede door de act “Stimmung mit der Peter en Willy aus Kevelaer”

Naast de eXtra eXtra Vierkante meters, staat XXV ook voor eXtra eXtra Veertienkleppers. U zult nu waarschijnlijk uw wenkbrouwen fronsen bij het lezen van het woord “Veertienkleppers”, dit zijn echter grote toiletunits voor 14 personen, die naast de eXtra aantallen plaszuilen ook nog eens eXtra op het parcours zullen worden. Dit betekent met name voor de dames een verdubbeling van de plascapaciteit. In totaal zullen op het parcours 81 buitentoiletten (dus met deurtje) en ontelbare plaszuilen aanwezig zijn.

Ook eXtra eXtra Vet tijdens de 25ste Kuukse elfkroegetocht wordt de stempelkaart en de onderscheiding. Speciaal design maken dit wederom tot een collector item die niet gemist kan worden. De capaciteiten bij de entree is verder uitgebouwd, met name de toegang op de kruising Kaneelstraat/Fraterstraatje moet de vele bezoekers vanaf het station soepel het parkoers op krijgen. Om de veiligheid verder te vergroten is ook de wedstrijdtocht in het tijdschema aangepast. Reeds vanaf 11:11uur rolschaatsen zij door het centrum met als voordeel dat wanneer het echt druk wordt, deze sportievelingen al ‘binnen’ zijn en recreanten en wedstrijdrijders elkaar niet in de wielen rijden.

Helaas kunnen we geen eXtra eXtra Vlappentappers regelen (dit schrijf je eigenlijk met een F, maar voor ons thema nu eventjes met een V). Op het parkoers van de Kuukse elfkroegetocht is maar 1 pinautomaat aanwezig. Dus van te voren euro's in de portemonnee regelen is een voorwaarde om de tocht soepel te kunnen beginnen.

Tot slot wordt er ook eXtra gezorgd voor de inwendige mens, want van een rondje elfkroegetocht krijgt men wel uiteraard trek. Daarom zal er op het parcours voor eXtra eXtra Voedsel worden gezorgd, middels eXtra eXtra Verkooppunten voor broodjes (met) vis, friet, shoarma en hamburgers etc.

woensdag 13 januari 2010 0:00


TOT
VOLGEND
JAAR!

#KUUKSE11
LAATSTE
TWIETS
 
Samensmelting ❤️! #trots #doorzetters #kuukse11 https://t.co/4OsvGeEFyD
Een nieuwe mijlpaal, ons eigen drankje: Zatte Zoef! #kuukse11 #carnaval #shotje https://t.co/8s3UQVbuO2
RT @alei55: Joris Verkerk wint proloog Elfkroegetocht. Volgers komen nu binnen @cuijksweekblad @elfkroegetocht https://t.co/DuLNhnnaMQ
Durf jij deze ultieme proef aan? Kom dan naar de 34ste Kuukse elfkroegetocht! 🍍🌴🥥🎉 Bekijk nu de video-trailer door… https://t.co/6MS7kwfekv
Benut je talent en schrijf je in voor de wedstrijd van de Kuukse elfkroegetocht! #kuukse11 #rolschaatsen #diehards https://t.co/KgdGXwGItE
MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR