EXTRA EXTRA VEEL ENTERTAINMENTDe Kuukse elfkroegetocht pakt in haar XXV-editie weer ouderwets flink uit met het aanbod aan entertainment. XXV staat niet voor niX voor eXtra eXtra Veel, en dat geldt ook voor het programma dat op de carnavalsdinsdag aan alle carnavalsvierders wordt aangeboden. Maar liefst 8 podia zullen er verschijnen met daarop voor ieder wat wils aan muziek en artiesten.
Om iedereen de ruimte te geven zal er tijdens deze XXV-editie een nieuw podium worden opgebouwd op het Fraterplein in de Fraterstraat, waarop Der Willy und Peter Aus Kevelaer den ganzen Tag das Publikum mit Schlagermuzik begrüßen!!

De eXtra eXtra Vroege deelnemers kunnen al om 10.30u. terecht op het Louis Jansenplein om getuige te zijn van de start van de wedstrijdtocht van de 25e Kuukse elfkroegetocht die onder de muzikale begeleiding staat van DJ Jan HendriX De wedstrijd waarin ruim 25 teams het tegen elkaar zullen opnemen om voor een jaar eeuwige roem te vergaren en een plaatsje te bemachtigen in de Kroegetocht Wall of Fame zal om 11.11u. van start gaan. Vanaf 17.00u. kan men genieten van de dampende en stampende klanken van de inmiddels niet meer weg te denken DJ Jochen Miller.
Op het Podium Noord zullen DJ Yorit, DJ Marco en Zanger Sam de bezoekers trakteren op een onvergetelijke skihut sfeer, en daarvoor hoef je dus niet helemaal naar de Oostenrijkse skigebieden. Het einde van de dag wordt op dit podium om 18.30u. ingezet door “Helemaal Hollands”.

Op het Podium Kerkplein geven o.a. de “Loco Loco Discoshow” en “Het Feestteam” act de presence en zal op het aanverwante Podium Kerkstraat “The 8-ball Boppers” voor het publiek een sterk staaltje Rock n’ Roll weggeven.
Voor de elfkroegetochtkroegen Spinners en De Taurus staat van 11:11 tot vroeg in de avond Feest-DJ Joost.
Het Podium Maasstraat staat de gehele dag in het teken van carnavalsmuziek, verzorgd door Radio Meander, daarbij afgewisseld door diverse dweilorkesten uit de regio. En alsof dat nog niet genoeg is, op Podium Zuid kan men uitbundig meebrullen met bekende Hollandse hits door oa. DJ Matthew en Jettie Pallettie.

Wil je meer details, kijk dan hier!

woensdag 3 februari 2010 0:00


TOT
VOLGEND
JAAR!

#KUUKSE11
LAATSTE
TWIETS
 
Samensmelting ❤️! #trots #doorzetters #kuukse11 https://t.co/4OsvGeEFyD
Een nieuwe mijlpaal, ons eigen drankje: Zatte Zoef! #kuukse11 #carnaval #shotje https://t.co/8s3UQVbuO2
RT @alei55: Joris Verkerk wint proloog Elfkroegetocht. Volgers komen nu binnen @cuijksweekblad @elfkroegetocht https://t.co/DuLNhnnaMQ
Durf jij deze ultieme proef aan? Kom dan naar de 34ste Kuukse elfkroegetocht! 🍍🌴🥥🎉 Bekijk nu de video-trailer door… https://t.co/6MS7kwfekv
Benut je talent en schrijf je in voor de wedstrijd van de Kuukse elfkroegetocht! #kuukse11 #rolschaatsen #diehards https://t.co/KgdGXwGItE
MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR