OMROEP BRABANT ERBIJ, MAUD OP DE ROLSCHAATSEN?Ook dit jaar is Omroep Brabant weer van de partij tijdens de Kuukse elfkroegetocht. Als onderdeel van het programma Carnaval en Route wordt Kuuk in het parkoers opgenomen.

Dit jaar gaat echter de populaire presentatice Maud Hawinkels een stapje verder dan alleen praten en slap ouwehoeren! Ze wil een stukje op de rolschaatsen! Of dat een goed idee is weten we achter af, maar een uitdaging is het zeker.
Als teamgenoot wordt een lid van het Oud Rijders Legioen (ORL) gestrikt. Iemand die met ervaring, routine en overzicht deze kletsmajoor van de regionale omroep bij kan staan.

Tijdens de jubileum editie in 2007 was Omroep Brabant de laatste keer van de partij (zie foto) Ook toen is een deel van de wedstrijd uitgezonden.

Dit jaar verwachten we de camper van Maud al voor 12uur op het parkoers. De wildcard kan ze inleveren bij de wedstrijdleiding en even later beleven wat het is om over de kinderkopjes in de Kuukse straten te denderen.

De uitzending is dinsdagavond en woensdag overdag.

dinsdag 9 februari 2010 0:00


TOT
VOLGEND
JAAR!

#KUUKSE11
LAATSTE
TWIETS
 
Samensmelting ❤️! #trots #doorzetters #kuukse11 https://t.co/4OsvGeEFyD
Een nieuwe mijlpaal, ons eigen drankje: Zatte Zoef! #kuukse11 #carnaval #shotje https://t.co/8s3UQVbuO2
RT @alei55: Joris Verkerk wint proloog Elfkroegetocht. Volgers komen nu binnen @cuijksweekblad @elfkroegetocht https://t.co/DuLNhnnaMQ
Durf jij deze ultieme proef aan? Kom dan naar de 34ste Kuukse elfkroegetocht! 🍍🌴🥥🎉 Bekijk nu de video-trailer door… https://t.co/6MS7kwfekv
Benut je talent en schrijf je in voor de wedstrijd van de Kuukse elfkroegetocht! #kuukse11 #rolschaatsen #diehards https://t.co/KgdGXwGItE
MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR