WEDSTRIJD IS VOL, TEAMS MOETEN HOPEN OP EEN WILDCARD"We zitten helemaal vol", aldus Marlies van Kordelaar, lid van de wedstrijdcommissie. "We hebben ruim 30 inschrijvingen en hiermee is het maximum van deelnemende teams bereik."
De wedstrijdtocht van de 26ste Kuukse elfkroegetocht is compleet vol. "Met nog meer teams zou de wedstrijd te lang gaan duren en finishen de laatste teams halverwege de set van Jochen Miller", vervolgt Van Kordelaar.

De teams die nu nog inschrijven maken nog een kans een wildcard te ontvangen. Deze laatste strohalm om mee te mogen doen om € 311 prijzengeld en eeuwige roem voor 1 dag in Kuuk, worden bepaald tijdens de briefing van de wedstrijd op zondag 27 februari om 16:11uur in Spinners.

Wederom zal ook het ORL daar aanwezig zijn. Dit jaar in het bijzonder om het speciaal door deze oud rijders ontworpen spelletje/hindernis te presenteren.

Alle kroegetochtfanaten, wedstrijdrijders en wedstrijdhelpers zijn van harte welkom om tijdens de briefing al de sfeer te komen proeven.

woensdag 16 februari 2011 0:00


TOT
VOLGEND
JAAR!

#KUUKSE11
LAATSTE
TWIETS
 
Samensmelting ❤️! #trots #doorzetters #kuukse11 https://t.co/4OsvGeEFyD
Een nieuwe mijlpaal, ons eigen drankje: Zatte Zoef! #kuukse11 #carnaval #shotje https://t.co/8s3UQVbuO2
RT @alei55: Joris Verkerk wint proloog Elfkroegetocht. Volgers komen nu binnen @cuijksweekblad @elfkroegetocht https://t.co/DuLNhnnaMQ
Durf jij deze ultieme proef aan? Kom dan naar de 34ste Kuukse elfkroegetocht! 🍍🌴🥥🎉 Bekijk nu de video-trailer door… https://t.co/6MS7kwfekv
Benut je talent en schrijf je in voor de wedstrijd van de Kuukse elfkroegetocht! #kuukse11 #rolschaatsen #diehards https://t.co/KgdGXwGItE
MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR