Niks ten nadele van de winnaar, Boer Jan. En knap hoe Corry ‘King’ Konings en de andere niet-opgevers het dit seizoen volhielden tijdens Expeditie Robinson. Maar, de vaste bezoeker van de Kuukse elfkroegetocht weet: de beproevingen op carnavalsdinsdag in Cuijk zijn nog een stukje zwaarder. Leven op rijst, water en een paar kokosnoten? Op de laatste dag van carnaval nóg een keer goed doorhalen, dat is pas een expeditie.

Juist, Expeditie Kuuk!

De commissie Kuukse elfkroegetocht daagt de deelnemers tijdens de 34ste editie uit om deze pittige uitdaging (opnieuw of voor het eerst) aan te gaan. Expeditie Kuuk is niet voor watjes. Niet voor deelnemers die afhaken voordat de stempelkaart vol is. Nee, voor de diehards die voorop gaan in de strijd en met meerdere dagen carnaval in de benen doorgaan tot het bittere eind. Van 11.11 uur tot 19.11 uur feesten met zes podia, tientallen artiesten, maar vooral elf kroegen, elf stempels en een welverdiende onderscheiding aan de stempelkaart. Een onderscheiding waar dit jaar een extra beloning aan vastzit.

Durf jij deze challenge aan? Verzeker je dan van deelname aan Expeditie Kuuk op dinsdag 5 maart 2019. Kaarten zijn online verkrijgbaar vanaf vrijdag 11 januari 11.11 uur en kosten online 14 euro (excl. servicekosten). De start van de stempelkaarten in de kroegen (12,50 euro) start een paar uur later, 11 januari om 21.11 uur.