Carnaval is al een tijdje afgelast, maar de 36ste Kuukse elfkroegetocht gaat tóch door! In de zoektocht naar een alternatief voor de komende carnavalsdinsdag heeft de Commissie Kuukse elfkroegetocht de laatste maanden een uniek bordspel ontwikkeld: DE36STE!

2e druk!
De eerste druk van het bordspel was binnen no-time uitverkocht. Direct zijn wij aan de slag gegaan om te kijken of er een 2e druk gerealiseerd kon worden, het antwoord daarop? Ja! Hierdoor is de 2e druk vanaf nu te bestellen op onze webshop. De bordspellen zijn in gelimiteerde oplage beschikbaar voor een bedrag van 33,33 euro. Let wel op, de eerste druk is volledig uitverkocht. We doen ons best om de tweede druk nog vóór de carnaval te leveren of voor ophaling beschikbaar te maken. Heb jij de eerste druk besteld, maar nog geen ophaal moment ingepland? Doe dat dan snel via de bevestigingsmail.

Liefhebbers in de wachtrij
Nadat de 1e druk uitverkocht was is er een wachtrij geopend. Iedereen dit mis had gegrepen kon zich hier op inschrijven en kreeg 24u voor de openbare release via mail de mogelijkheid om de 2e druk te bestellen.

Een uniek bordspel
Tijdens de  36ste editie kom je dus niet naar het centrum van Cuijk, maar haal je de grootste kroegentocht van Nederland in huis. Je ‘rolschaatst’ met vrienden of familie thuis aan de keukentafel – uiteraard met inachtneming van de geldende coronaregels – langs de elf kroegen. Daarbij passeer je op het bordspel ook de podia, de muntenkassa’s en de hindernissen voor wedstrijdrijders.

Niet voor watjes
Tijdens het spel beleef je je een volledige elfkroegetocht, drink je je drankjes en krijg je uiteraard ook een stempelkaart om je nek. Maar, alleen voor de winnaars is er een felbegeerde onderscheiding! Net als de vorige 35 keer is deze elfkroegetocht niet voor watjes, maar voor pure helden.

Van kerk tot schuimbak
DE36STE! zet Kuuk op de kaart. Om het zo echt mogelijk te laten lijken, kom je op het bordspel de elf kroegen, de pleinen, straten en andere gebouwen van Cuijk tot in detail tegen. Het startschot is, als altijd, bij de kerk. Het einde gaat, na een heroïsche tocht, via de beruchte Muur van Toebes en de Schuimkraag.