Gaat-ie in zijn gele zwembroekie op het podium staan? Natuurlijk, want we gaan er vanuit dat er tijdens de 37ste ‘Flauwer Power’ Kuukse elfkroegetocht een stralend zonnetje zal schijnen! Dries Roelvink is een van de artiesten die je tijdens jouw trippie Kuuk zal begeleiden naar een volle stempelkaart.

Krachtige podia

We hebben deze editie weer zes powervolle podia, waaronder zelfs twee nieuwe: het Zatte Zoefplein (vervanger van de Kerkstraat, bij de Kansas) en de Brug van Bartlehiem, over de Grotestraat. Daarnaast krijgt ook hoofdpodium Frater Jan Baptist (achter de schouwburg) een stevige make-over.

Alle soorten feestmuziek
Op die podia zullen aan de lopende band artiesten, bands en dj’s knallen met alle soorten heerlijke feestmuziek. Uiteraard komt ‘huisband’ Het Feestteam, maar ook Ronnie Ruysdael, Veul Gère, Partyfriex en Millstreet Band staan ingepland. Net als Fort Fiësta, Coming Fout! en Music on Demand want wie zorgt er beter voor Flauwer Power-muziek dan lekker stevige coverbands met guilty pleasures uit het verleden?

Timetable
Wil jij weten hoe laat jouw favoriete artiest optreedt? Bekijk hier de timetable!

Alleen maar online

Er is natuurlijk veel meer! Blijf via onze Instagram en Facebook op de hoogte van de volledige line-up en eventuele toevoegingen aan het programma. Meld je ook aan op onze Facebook-event: want je mag er trots op zijn dat je ook dit jaar weer de uitdaging van de enige echte Kuukse elfkroegetocht aandurft!

Let op: vanaf deze editie verkopen we al onze stempelkaarten online, dus niet meer in onze kroegen.