HISTORIE

De eerste editie van de Kuukse elfkroegetocht was in 1986. Toen was de wedstrijd op vrijdagavond, recreatieve deelnemers hadden heel de carnaval (dus tot en met dinsdag) de tijd om elf stempels op hun kaart te verzamelen. De 2de Kuukse elfkroegetocht was alleen op dinsdag en sindsdien is die dag in Cuijk nooit meer hetzelfde geweest. Van een kleinschalig feest met enkele honderden bezoekers groeide het evenement uit tot één groot buitenfeest met diverse podia. Wat nooit veranderd is, is de unieke carnavalssfeer én de belangrijke missie die elke deelnemer heeft: elf stempels halen voor die felbegeerde onderscheiding.

OVER DE COMMISSIE

Een vrijwilligersorganisatie

KOMT BINNENKORT

HISTORIE WEDSTRIJD

Lees verder op de wedstrijdpagina

POSTERS

Iedere editie weer een andere…

KOMT BINNENKORT

STEMPELKAARTEN

Hoeveel heb jij er verzameld?

KOMT BINNENKORT

IMPRESSIE

Beelden zeggen veel meer dan duizend woorden. Ben je nog nooit naar de Kuukse elfkroegetocht geweest: hier proef je de unieke sfeer van carnavalsdinsdag in Cuijk. Ben je een vaste bezoeker? Kijk of je jezelf (al dan niet nuchter) terug kunt vinden in het feestgedruis!

KOMT BINNENKORT

AFTERMOVIES

Al in de jaren negentig experimenteerde de Comissie Kuukse elfkroegetocht met film. Inmiddels zijn professionele aftermovies bij elke editie vaste prik.

NIEUW!

KOOP HIER JE MERCHANDISE

BECOME A VIP TONIGHT

exclusive vip lounge