ORGANISATIE
TALENT GEZOCHT

Doe een bak ervaring op bij de Kuukse elfkroegetocht!

De Kuukse elfkroegetocht is een van de grootste carnavalsevenementen van Brabant. Op carnavalsdinsdag lopen 16.000 deelnemers door het (afgesloten) centrum van Cuijk. Met een stempelkaart om hun nek, op weg naar elf stempels en een felbegeerde onderscheiding. Om die heroïsche tocht wat aangenamer te maken, zijn er overal buitenpodia met elke editie een échte carnavals/feest line-up.

De organisatie is in handen van de Commissie Kuukse elfkroegetocht, een enthousiast team van ruim twintig vrijwilligers, met allemaal hun expertise in een bepaald vakgebied. Voor ons team zijn we op zoek naar versterking voor de ISO-afdeling, oftewel de commissie ‘veiligheid en vergunningen’. We zoeken een enthousiaste vrijwilliger, die een aanvulling is voor de Commissie. In ons ideaalbeeld heb je, kun je of ben je:

  • affiniteit met evenementen
  • een achtergrond, door werk of studie, in veiligheidskunde, bestuurskunde, rechten of ervaring met evenementenveiligheid
  • goed netwerken
  • zelfstandig werken
  • een band met het Land van Cuijk, of je woont er in de buurt
  • flexibel en collegiaal

Je hoeft niet aan alle eisen te voldoen. Binnen de Commissie Kuukse elfkroegetocht krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Heb je minder ervaring, dan kun ook starten met ondersteunend werk waarbij een achtergrond in de veiligheid minder belangrijk is. Denk bijvoorbeeld aan het samenwerken met leveranciers, stagemanagers en beveiligers en het uitvoeren van het draaiboek.

Belangrijk om te weten:

  • we vergaderen vanaf september tot aan het evenement om de twee weken op maandag in Cuijk
  • we verwachten dat je op carnavalsdinsdag (1 maart 2022) nuchter (!) aanwezig bent
  • het is vrijwilligerswerk, maar er staat ook wat tegenover. Zoals een jaarlijke feestdag (De Scheve Schaats), onze hippe Commissie-jas, maar vooral de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en een belangrijke rol te spelen in een groot evenement. Het belangrijkste: je wordt onderdeel van een hecht en gezellig team.

Interesse? Neem contact op met info@elfkroegetocht.nl! Stel jezelf even kort voor en dan nemen wij contact met je op.

TICKETS KOPEN?

Scoor hier je e-ticket, welke je omruilt voor een stempelkaart bij de ingang.

KOOP TICKETS

MUUR VAN TOEBES

Onze eigen hall of fame.

LEES VERDER

NIEUW!

KOOP HIER JE MERCHANDISE

BECOME A VIP TONIGHT

exclusive vip lounge