DE COMMISSIE KUUKSE ELFKROEGETOCHT

De Kuukse elfkroegetocht is een carnavalsfeest dat georganiseerd wordt door een groep van ruim twintig vrijwilligers. In de bijna veertig jaar dat de grootste kroegentocht van Nederland wordt gehouden is deze Commissie Kuukse elfkroegetocht steeds verder geprofessionaliseerd en gegroeid. We zijn inmiddels een groot, enthousiast en vooral hecht team, waarin ieder zijn eigen expertise heeft. Zo zijn er sub-commissies Veiligheid, Techniek, Facilitair, Commercieel, PR en Wedstrijd. Bij de organisatie van de elfkroegetocht werken we nauw samen met de overheid, leveranciers en uiteraard de cafés in het centrum van Cuijk.

VERSTERKING GEZOCHT

Binnen de Commissie Kuukse elfkroegetocht zijn we altijd op zoek naar versterking. Je kunt je daarom bij ons melden als je het leuk lijkt zo’n groot evenement te organiseren. Hou er rekening mee dat je in het winterseizoen om de twee weken op maandag vergadert en dat je op carnavalsdinsdag (nuchter) aan de slag moet.

VACATURES:

SOLLICITATIES

We vinden het belangrijk dat je weet wat carnaval inhoudt en dat je een toevoeging bent voor ons team, in welk vakgebied dan ook. Uiteraard krijg je de kans om in je functie te groeien en ervaring op te doen. Op dit moment zijn we gericht bezig onderstaande vacature(s) op te vullen, maar we staan zeker ook open voor ‘algemene’ sollicitaties. Je kunt contact met ons opnemen via info@elfkroegetocht.nl.

NIEUW!

KOOP HIER JE MERCHANDISE

BECOME A VIP TONIGHT

exclusive vip lounge