WEDSTRIJD: INFO

Al sinds de eerste editie in 1986 is de wedstrijd een belangrijk onderdeel van de Kuukse elfkroegetocht. De wedstrijd is voor de echte helden. Dus niet voor watjes! Wedstrijddeelnemers moeten als team van twee op rolschaatsen, met een touw aan elkaar vastgebonden zo snel mogelijk het parkoers rond. Naast elf consumpties opdrinken, dienen ze ook nog een achttal hindernissen te nemen. Een ijzersterke conditie én maag, veel lef en techniek zijn dus een vereiste. De winnaars verdienen daarom de eeuwige roem doormiddel van een steen op de Muur van Toebes én maar liefst 311 euro.

Er is plek voor 33 teams. Iedereen kan meedoen, mits je op tijd bent met inschrijven en je iemand hebt gevonden die net zo gek is. Durf jij de uitdaging aan, schrijf je dan in via deze pagina (zodra de lijnen zijn geopend). Ben je ingeschreven, dan krijg je de belangrijke informatie (onder andere de precieze spelregels) toegestuurd.


Belangrijke data wedstrijdrijders
Meedoen met de wedstrijd betekent iets meer opletten dan een recreant. Leer daarom de volgende data en tijdstippen uit je hoofd, of programmeer ze in je smartphone en voorkom misverstanden.


Wedstrijdbriefing/Uur van Toebes 37ste editie
21 januari 2023

De briefing van de wedstrijdteams, begeleiders en medewerkers van de spelletjes. Wil je een goede uitslag rijden, dan moet je hier bij zijn!

PRIJZEN

Eerste prijs
€311,- én eeuwige roem met een steen in de Muur van Toebes

Tweede prijs
€211,-

Derde prijs
€111,-

Beste damesteam
€111,-

Het best verklede wedstrijdteam ontvangt uit de handen van het Oud-Rijders Legioen de prachtige ORL-wisselbeker

TICKETS KOPEN?

Scoor hier je e-ticket, welke je omruilt voor een stempelkaart bij de ingang.

MUUR VAN TOEBES

Onze eigen hall of fame.

NIEUW!

KOOP HIER JE MERCHANDISE

BECOME A VIP TONIGHT

exclusive vip lounge