INFO

Kom je op carnavalsdinsdag naar de Kuukse elfkroegetocht dan ben je officieel recreatief deelnemer. Dat betekent dat je niet zomaar vrijblijvend over het parcours kunt lopen. Aan jou de taak om bij alle elf deelnemende kroegen een stempel te halen. Is je kaart vol, dan verdien je daarmee een prachtige onderscheiding. Uiteraard is het toegestaan om tijdens deze pittige tocht uitgebreid te pauzeren bij een van de vele podia. Dat is geen teken van zwakte, maar juist van een uitstekend elfkroegetocht-DNA. Geniet van de échte carnavalssfeer!

BEREIKBAARHEID EN OPENBAAR VERVOER

Kom je van buiten Cuijk, dan is het openbaar vervoer de beste manier om naar de Kuukse elfkroegetocht te komen. Het station ligt op een paar minuutjes lopen van de ingang. Heb je een BOB kunnen vinden, dan zijn er uiteraard ook voldoende parkeerplaatsen. Voor de lokale deelnemers: het kan verstandig zijn om enige voorbereidingen te treffen voor een veilige terugreis (te voet danwel met de fiets) naar huis.

PLATTEGROND

We kunnen er helaas weinig aan doen. De kans is groot is dat je tijdens de Kuukse elfkroegetocht de weg kwijt raakt. Het belangrijkste is: raak nooit in paniek! Er zijn een aantal manieren om jouw weg naar een volle stempelkaart en onderscheiding toch een succes te laten zijn. Hieronder vind je alvast de plattegrond van het parcours in de Woov-app. Download vooral ook de app voor je smartphone. Daar vind je ook het uitgebreide programma. Mocht je toch het spoor bijster zijn, vraag dan hulp aan een van de vele lokale deelnemers.

NIX18 EN TOEGESTANE LEEFTIJD

Tijdens de Kuukse elfkroegetocht wordt NIX18 gehanteerd. Mensen onder de 18 zijn wél welkom op het terrein, maar krijgen geen alcohol. Ben je pas net 18 of puber je gewoon laat? Haal dan een 18+ polsbandje op vertoon van je ID bij de info-stand op het Louis Jansenplein, om verwarring aan de bar te voorkomen.

CELEBRATE SAFE

De commissie Kuukse elfkroegetocht vindt het belangrijk dat feesten zo veilig mogelijk kan en we zijn er ons van bewust dat feesten risico’s met zich mee brengt. Daarom is Celebrate Safe onderdeel van de Kuukse elfkroegetocht. Tips voor veilig feesten kun je natuurlijk nu al bekijken op celebratesafe.nl. Celebrate Safe is een platform met tips en betrouwbare informatie over bewust en veilig feesten.

TERUGGAVE MUNTEN

Jezelf overschat en de stempelkaart niet volgemaakt? De munten van de Kuukse elfkroegetocht en de Cuijkse carnavalsmunten kunnen tijdens het evenement omgewisseld worden in de deelnemende kroegen.

Het is niet mogelijk om munten na het evenement in te wisselen.

KROEGEN

Bekijk alle deelnemende kroegen waar jij een stempel kunt halen voor op jouw stempelkaart. 

HUISREGELS

Lees hier de huisregels waarvan wij verwachten dat jij je als bezoeker aan houdt. 

VEELGESTELDE VRAGEN

Nog niet alles helemaal duidelijk? Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen en kijk of je vraag er tussen staat.

NIEUW!

KOOP HIER JE MERCHANDISE

BECOME A VIP TONIGHT

exclusive vip lounge