confetti

Faciliteiten

Pinnen

Op het parcours van de Kuukse elfkroegetocht zijn geen pinautomaten aanwezig. Wil je contant betalen? Zorg dan dat je vooraf voldoende gepind hebt. Bij de muntenkassa’s en een aantal kroegen (aangegeven op de stempelkaart) is het wel mogelijk om met pin te betalen. 

Mindervaliden

Het moet voor iedereen die wil mogelijk zijn om de Kuukse elfkroegetocht te kunnen vieren, ook bezoekers die mindervaliden zijn. Het gehele parcours is daarom rolstoeltoegankelijk. Het kan moeilijk zijn om bij de cafés binnen te komen met een rolstoel, maar elke kroeg heeft buiten ook barren waar je stempels kan halen.  De openbare toiletten kunnen lastiger te bereiken zijn, daarom kunnen bezoekers die mindervaliden zijn of hulp nodig hebben bij toiletgebruik terecht bij de EHBO-posten op de Kaneelstraat en bij het Zatte Zoef-plein. 

Ben je oké?

De 38ste Kuukse elfkroegetocht staat in het thema van Hoteldebotel. Dans, lach, knuffel en kus elkaar, maar uiteraard alleen als de ander dat ook wil! Waar een knuffel of kus van een vreemde voor de een geen probleem is, kan dat voor de ander een grens overgaan. Waar die grens ligt kan soms niet helemaal duidelijk zijn. Check het dus even bij elkaar: ben je oké?

I love my ears!

Met Hoteldebotel staat de 38ste Kuukse elfkroegetocht in het thema van houden van. Houden van elkaar, maar ook van jezelf! Denk daarom tijdens het feesten ook aan je oren. Langdurige blootstelling aan harde muziek kan gehoorbeschadiging opleveren. Check I Love My Ears voor tips hoe je optimaal van het feest kan genieten terwijl je je oren beschermt! 

Voorbereiding

Veteranen weten het al: de Kuukse elfkroegetocht is alleen voor echte helden! Vergeet daarom niet om je goed voor te bereiden op het evenement. Benieuwd hoe je dat het beste kan doen? Check hieronder onze tips: 

Let op het weer

Niet is zo onvoorspelbaar als het weer. We hopen natuurlijk op een strakblauwe lucht tijdens het evenement, maar we kunnen helaas niks garanderen. Houd daarom in de dagen naar aanloop van de kroegentocht het weerbericht in de gaten en zorg voor gepaste kleding op de dag zelf. Cuijk ligt helaas niet in een warme prairie: dus vat geen kou, boy! 

Merchandise

Tijdens de Kuukse elfkroegetocht loopt je natuurlijk in je beste carnavalskloffie. Ben je net als wij groot fan van ons evenement? Dan kan je via onze shop officiële Kuukse elfkroegetocht-merchandise kopen! 

Plattegrond

Het is niet moeilijk om de weg kwijt te raken in de drukte tijdens de kroegentocht. Het is daarom handig om van tevoren de WOOV-app te downloaden zodat de plattegrond ten alle tijden in je broekzak zit. Geen app? Geen probleem! Op de hekwerkdoeken die het parcours afbakenen vind je ook een plattegrond. 

EHBO

Ziek, zwak, misselijk of andere problemen? Tijdens de kroegentocht zijn er verspreid over het parcours verschillende EHBO-posten te vinden met enorm kundig en behulpzame EHBO’ers. De precieze locatie van de posten is te vinden op de plattegrond. 

Woov-app

Een van de meest handige dingen tijdens de Kuukse elfkroegetocht is te vinden in je broekzak. Nee, we bedoelen nu niet je muntjes, maar je telefoon! Met de WOOV-app heb je een overzicht van alle optredens tijdens het evenement bij de hand. Hier kan je aan de hand van je favoriete artiesten je eigen timetable maken. Wanneer een optreden bijna begint krijg je van de app een melding, zodat je niks mist! 

39ste
KUUKSE ELFKROEGETOCHT
CARNAVALSDINSDAG
4 MAART 2025