confetti

Vervoer

Kom je van buiten Cuijk? Dan is het openbaar vervoer de beste manier om naar de Kuukse elfkroegetocht te komen. Het station ligt op een paar minuutjes lopen van de ingang. Heb je een BOB kunnen vinden, dan zijn er uiteraard ook voldoende parkeerplaatsen. Voor de lokale deelnemers: het kan verstandig zijn om enige voorbereidingen te treffen voor een veilige terugreis (te voet danwel met de fiets) naar huis.

Openbaar vervoer

Op carnavalsdinsdag, tijdens de Kuukse elfkroegetocht, rijden er extra treinen van en naar Cuijk. 

Op het perron van Cuijk vindt toegangscontrole plaats. Zonder geldig vervoerbewijs kom je niet op het perron. Op de terugweg worden er bufferzones gecreëerd die je naar de trein leiden richting Boxmeer/Venlo of Nijmegen.

Je kunt tevens op station Cuijk geen gebruik maken van de reguliere kaartautomaten en OV-chipkaart oplaadpaal op het station. Deze zijn tijdens de elfkroegetocht vanwege veiligheidsredenen buiten gebruik. Zorg dus van tevoren voor voldoende saldo op je OV of een geldig vervoerbewijs!

In Cuijk kun je wel nog een papieren treinkaartje kopen bij het Arriva verkooppunt op het stationsplein. Met dit papieren kaartje reis je tot Venlo of tot Nijmegen. Reis je verder, dan moet op deze stations een nieuw treinkaartje voor het vervolgtraject worden aangeschaft.

Dienstregeling

Nijmegen → richting Cuijk
Er rijden extra treinen tussen 11.08 uur en 21.08 uur (elk kwartier).
Buiten deze tijdstippen geldt de reguliere dienstregeling (elk half uur)

Vertrektijden:
–:08
–:23 (extra trein)
–:38
–:53 (extra trein)

Cuijk → richting Nijmegen
Er rijden ieder uur extra treinen vanaf 11.08 uur tot 21.38 uur (elk kwartier).
Buiten deze tijdstippen geldt de reguliere dienstregeling (elk half uur)

Vertrektijden:
–:08 
–:22 (extra trein)
–:38 
–:52 (extra trein)

Let op: De laatste trein terug naar Nijmegen vertrekt om 00.08 uur!

Boxmeer → richting Cuijk
Deze trein rijdt twee keer per uur volgens de reguliere dienstregeling.

Vertrektijden:
–:30
–:00

Cuijk → richting Boxmeer en Venlo
Deze trein rijdt twee keer per uur volgens de reguliere dienstregeling.

Vertrektijden:
–:22
–:52

Let op: De laatste trein terug naar Boxmeer en Venlo vertrekt om 00.22 uur!

Plan vlak voor vertrek je reis via arriva.nl/limburg, de Arriva-app, de NS-app of 9292.

Touringcars en/of partybussen

Voor touringcars en/of partybussen is een tijdelijke uitstap- en opstapplaats gecreëerd op de Loswal/Waaistraat bij de Maas. Het is mogelijk om bussen gedurende het evenement op de tijdelijke uitstap- en opstapplaats te parkeren, dit is geheel op eigen risico. LET OP: Het is belangrijk dat elke bus wordt aangemeld om iedereen een parkeerplek te garanderen. Hiervoor ontvangen we graag de naam van de busmaatschappij en het kenteken via info@elfkroegetocht.nl

Lijnbussen

Er is voor lijnbussen een tijdelijke bushalte gecreëerd op de Bontsestraat (parallel aan station Cuijk). De lijnbussen rijden volgens de normale dienstregeling. Zie hiervoor: arriva.nl/limburg of de Arriva app.

Parkeren

Om verkeersdrukte tijdens de Kuukse elfkroegetocht zo veel mogelijk te beperken willen we iedereen aanmoedigen zo veel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Kom je toch met de auto? Dan kan je parkeren op de parkeerplaats van het station, bereikbaar via de Botsestraat. 

Kiss & Ride

Word je naar de kroegentocht gebracht? Dan kan je je af laten zetten bij de Kiss&Ride. Volg hiervoor de bebording (K+R) langs de weg. De Kiss&Ride bevindt zich vlakbij de ingang. Vergeet het kusje niet!

Taxi

Wil je gebruik maken van een taxi? Naast het station is een taxistandplaats ingericht, deze staat duidelijk met borden aangegeven. In verband met verkeersveiligheid is dit de enige plek waar je door een taxi opgehaald mag worden. 

39ste
KUUKSE ELFKROEGETOCHT
CARNAVALSDINSDAG
4 MAART 2025