DE WEDSTRIJD

Al sinds de eerste editie in 1986 is de wedstrijd een belangrijk onderdeel van de Kuukse elfkroegetocht. De wedstrijd is voor de echte helden. Dus niet voor watjes! Wedstrijddeelnemers moeten als team van twee op rolschaatsen, met een touw aan elkaar vastgebonden zo snel mogelijk het parkoers rond. Naast elf consumpties opdrinken, dienen ze ook nog een achttal hindernissen te nemen. Een ijzersterke conditie én maag, veel lef en techniek zijn dus een vereiste. De winnaars verdienen daarom de eeuwige roem doormiddel van een steen op de Muur van Toebes én maar liefst 311 euro.

INSCHRIJVEN

Durf jij het aan..?

UITSLAG 37STE

Winnaars van vorig jaar

MUUR VAN TOEBES

Onze eigen hall of fame.

SCHEMA EN PARKOERS

Alléén voor wedstrijdrijders.

OUD-RIJDERS
LEGIOEN

Allemaal ietsje ronder, maar nog geen greintje minder motivatie. Dat is de beste omschrijving van het Oud-Rijders Legioen. Het ORL is een illuster gezelschap van oud-wedstrijdrijders van de Kuukse elfkroegetocht. Niet zomaar wedstrijdrijders, maar rijders die die jarenlange ervaring hebben of een indrukwekkende prestatie hebben geleverd tijdens de voorgaande edities van de kroegetocht.

HELDEN

Reinier Paping (1963), Evert van Benthum (1985 en 1986) en Henk Angenent (1997). Wie kent ze niet? Mannen die ooit de tocht der tochten wonnen en daarmee de status eeuwige helden kregen. Zo ook de winnaars van de Kuukse elfkroegetocht. Hieronder een opsomming van meervoudige winnaars van de afgelopen jaren.

NIEUW!

KOOP HIER JE MERCHANDISE

BECOME A VIP TONIGHT

exclusive vip lounge