confetti

Veelgestelde vragen

Zijn consumpties inbegrepen bij de stempelkaart?

Nee, de stempelkaart is het toegangsbewijs voor de Kuukse elfkroegetocht. Op het terrein zijn diverse muntautomaten, met deze muntjes kan je een drankje halen aan de bar.

In ruil krijg jij een stempel op je stempelkaart. Bij de elfde kroeg krijg je een extra stempel en je onderscheiding.

Waar kan ik terecht voor gevonden voorwerpen?

Hiervoor kun je terecht bij de kringloopwinkel, Stichting Actief (Lange Beijerd 1, Cuijk). Heb je een voorwerp gevonden dat voor iemand van waarde kan zijn, dan kan je deze daar afgeven. Gevonden rijbewijzen of reisdocumenten moeten worden afgegeven bij de gemeente.

Is er een leeftijdsgrens voor de Kuukse elfkroegetocht?

Nee. Het parcours van de Kuukse elfkroegetocht is voor iedereen met een stempelkaart toegankelijk, van jong tot oud. Natuurlijk geldt “NIX18.” De stempelkroegen zijn echter verantwoordelijk voor de consumptieverkoop. Zij kunnen dus naar je leeftijd vragen! Ben je tussen de 18 en 25 jaar oud? Haal dan een 18+ bandje op het Louis Jansenplein (bij de hoofdingang). Dat bespaart tijd aan de bar en dan hoef jij niet iedere keer uit je onesie te klauteren om je ID-kaart te pakken.

Handig, die e-tickets. Maar bij mij gaat het niet helemaal soepel. Wat nu?

EventGoose regelt de e-ticketing voor de Kuukse elfkroegetocht. Als je niet meteen een bevestigingsmail van je ticket krijgt of er gaat iets anders mis, ga dan naar https://eventgoose.com/support/bezoekers. Daar kun je zelf een oplossing vinden voor veelvoorkomende problemen of contact opnemen met EventGoose. Ben je al in Cuijk en doet je e-ticket het niet? Bij de hoofdingang zijn mensen van EventGoose aanwezig.

Wie zijn toch die mafketels op rolschaatsen?

De elfkroegetocht is niet alleen een tocht voor recreanten, maar ook voor wedstrijdrijders. Die op en top getrainde deelnemers proberen in een zo snel mogelijke tijd als team van twee en op rolschaatsen de elf kroegen langs te gaan. Daarbij moeten ze ook nog een aantal hindernissen nemen en zijn ze aan elkaar vastgebonden met een touw. Voor het team dat dit het snelste doet, ligt een mooie geldprijs klaar en wacht de eeuwige roem. Elk team heeft een ondersteuningsteam dat het parcours voor hen vrij maakt. Ze gebruiken daarbij vaak fluitjes. Hoor je een fluitje, oppassen dus!

Goh, die wedstrijd. Dat lijkt me leuk. Kan ik meedoen?

Dat kan. Mits je een teamgenoot hebt die het ook aandurft én er nog plek is. Dat wordt op deze site gecommuniceerd. Meer info op de pagina wedstrijd.

Het is slecht weer. Wat nu?

Ten eerste: kleed je warm aan! Daarbij: dansen helpt om het warm te krijgen. Als het regent, kun je schuilen onder de verschillende overkappingen die op het parcours zijn opgebouwd. Daarnaast kun je natuurlijk altijd een kroeg in vluchten.

Wanneer begint en hoe laat eindigt de elfkroegetocht?

Vanaf 11.11 uur tot 19.11 uur wordt er bij de elf kroegen gestempeld. Het entertainment op de verschillende podia hanteert (ongeveer) dezelfde start- en eindtijden. De meeste kroegen gaan echter (binnen) een stuk langer door.

Kan ik pinnen op het parcours?

Op het parcours zijn geen reguliere pinautomaten beschikbaar. Er zijn uiteraard voldoende muntenautomaten waar je met je bankpas kan betalen. Ook in diverse kroegen (te herkennen aan het bankpasje op je stempelkaart) kun je met pin munten halen.

Hoe betaal ik mijn drankjes op de elfkroegetocht?

Op het terrein zijn diverse muntautomaten waar je muntjes kan halen om drankjes te kopen. Je kan de muntjes contant of met je pinpas kopen.

Hoe weet ik waar ik moet zijn?

Er zijn elf kroegen en verschillende podia. Op deze website is een plattegrond te zien van het elfkroegetochtparcours, maar ook een overzicht van al het entertainment per podium. Elk podium heeft zijn eigen thema. Geen paniek: deze informatie hoef je niet uit je hoofd te leren, deze informatie staat in de Woov-app en op diverse wegwijzers op het terrein.

Schitterend, zo'n stempelkaart. Maar wat doe je ermee?

Bij elke kroeg krijg je in ruil voor het bestellen van een drankje een stempel. Je kunt het parkoers in je eigen tempo en in je eigen volgorde lopen. Bij de elfde kroeg krijg je een extra stempel voor je onderscheiding. Die onderscheiding hang je onder aan je stempelkaart.

Hoe kom ik aan een stempelkaart?

E-Tickets zijn vanaf december online verkrijgbaar. Wil je liever meteen de stempelkaart in huis? Deze zijn vanaf januari in beperkte oplage in een aantal kroegen vergelijkbaar. Voor de precieze data houd je onze Facebook en Instagram in de gaten. 

Kan ik een stempelkaart in de kroeg kopen?

Ja, vanaf januari zal er een beperkt aantal stempelkaarten verkrijgbaar zijn in een aantal kroegen in Cuijk. Voor meer informatie houd je onze Facebook en Instagram in de gaten.

39ste
KUUKSE ELFKROEGETOCHT
CARNAVALSDINSDAG
4 MAART 2025